Facebook Ads

Te ajutam sa obtii clienti cu ajutorul cele mai mai populare retele de socializare a momentului!

Cautati un canal eficient de promovare, cu rezultate masurabile din prima zi de investitii? Prin intermediul campaniilor Google Ads puteti gasi clientii potriviti pentru serviciile si produsele dumneavoastra, adresandu-va acestora prin campanii specifice, atent targetate si monitorizate. Principalul avantaj al unei campanii Google Ads consta in metodele variate de captare a atentiei publicului tinta: mesaje cu continut text, grafic sau video, ori campanii Smart care inglobeaza toate aceste artificii!

PPC Facebook Ads

De ce Facebook?

11 milioane de utilizatori ai retelei Facebook in Romania
3 locul in topul celor mai vizitate site-uri din lume
5 milioane de utilizatori Facebook foarte activi in Romania
1.6 miliarde de utilizatori conectati la o afacere

Nu ai o pagina de Facebook si un cont business pentru afacerea ta? Ai o pagina de Facebook pentru marca ta, dar nu stii cum sa o promovezi? Ai un site web pe care iti prezinti serviciile sau un magazin online si consideri ca promovarea pe Facebook este elementul care lipseste din strategia ta de Performance Marketing? Indiferent care ar fi motivul pentru care ai ajuns aici,  trebuie sa stii ca prin intermediul instrumentului Business Manager lansat de Facebook si cu ajutorul specialistilor nostri in Facebook Ads poti sa iti imbunatatesti vizibilitatea online, dar si sa iti vinzi mai bine serviciile sau produsele.

Reclame cu montaj

Daca vrei sa beneficiezi de dinamismul clipurilor video si de interesul crescut al utilizatorilor pentru acest tip de continut, insa bugetul nu iti permite sa acoperi costurile de productie video, atunci iti propunem formatul montaj pentru campania ta de Facebook Ads! Acelasi impact, buget considerabil mai mic, transpunerea povestii afacerii tale intr-o maniera creativa si incarcare mult mai rapida a reclamei! Montajul il putem realiza cu imagini stoc, imagini proprii sau clipuri video existente, in doar cateva minute.
Reclama tip Montaj Facebook
Reclama Facebook Story

Reclame in Stories

Statisticile actuale favorizeaza reclamele in Stories. De ce? Interactiunea cu o reclama in Stories se potriveste comportamentului actual al utilizatorilor de mobil. Reclama se vizualizeaza in format vertical, pe intreaga latime a ecranului, continutul foto – video captand astfel toata atentia utilizatorului. Conform statisticilor, majoritatea utilizatorilor care au vizualizat o reclama in Stories au efectuat ulterior o actiune pe telefonul mobil: 58% viziteaza site-ul web al marcii pentru mai multe informatii, 50% viziteaza magazinul online cu interes de achizitie, iar 31% cauta produsul promovat in magazinele offline.

Reclame in Messenger

Un procent covarsitor din utilizatorii Facebook sunt si utilizatori ai aplicatiei Messenger. Astfel, te poti adresa unui numar mare de utilizatori prin reclamele pozitionate in fila Conversatii din aplicatia Facebook Messenger. La interactiunea cu astfel de reclama, utilizatorul este transferat spre magazinul tau online, spre o aplicatie sau spre o conversatie in Facebook Messenger cu reprezentantii companiei tal. Multe business-uri care mizeaza pe oferte personalizate sau preturi preferentiale (in functie de personalizarea produselor sau serviciilor) mizeaza pe conversatiile in Messenger pentru a stabili detaliile achizitiei.
Reclama Facebook Messenger

Reclame Video

Nu esti convins inca de puterea continutului video? Gandeste-te la urmatoarele statistici: Youtube este al doilea cel mai accesat motor de cautare dupa Google, iar traficul de pe dispozitivele mobile se indreapta in procent de 80% spre continutul video. Platforma Facebook sustine aceasta tendinta prin intermediul formatului video din cadrul campaniilor sponsorizate. Reclamele bazate pe continut video beneficiaza de numeroase pozitionari si pot fi integrate in strategiile de marketing ale brandurilor din numeroase nise – fashion, beauty, auto, home & deco.

Reclame cu format Carusel

Formatul carusel adaptat pe desktop, mobil sau tableta iti permite sa folosesti unitatile caruselului pentru indeplinirea obiectivului tau! Poti creste CTR-ul (rata de click) prezentand audientei tale mai multe produse, cu link-uri catre magazinul tau online si butoane call to action, poti spune o poveste convingatoare folosind mai multe imagini si clipuri, poti explica un proces sau modul in care se foloseste un produs, ori poti prezenta, pe indelete, serviciile pe care le oferi si avantajele pe care le au clientii tai.

Reclama tip Carusel Facebook
Reclama tip Experienta instant Facebook

Reclame de tip Experienta instant

Pentru o experienta publicitara captivanta putem combina formatul ales cu experienta instant, compatibila cu toate celelalte formate de reclama Facebook – Imagine / Clip video / Montaj, Stories, Carusel, Colectie. Te intrebi care este cel mai mare avantaj? Orice interactiune a utilizatorului cu reclama ta determina folosirea intregului ecran mobil pentru vizionarea clipurilor, pentru a glisa printre produsele si serviciile prezentate in carusel sau pentru a explora produsele dintr-o colectie sau proiectele dintr-un portofoliu. Nu in ultimul rand, este mai usor sa generezi lead-uri (formulare completate), combinand formatul pentru generarea potentialilor clienti si formatul experienta instant!

Reclame cu format Colectie

Pentru ca multi dintre potentialii tai clienti fac cumparaturi pe mobil, formatul Colectie este ideal pentru promovarea magazinelor online. Poti folosi un catalog cu produse adaugate manual sau poti construi catalogul pe baza unui flux de produse. Daca vrei sa prezinti o noua colectie sau o promotie, ai nevoie de poza sau un clip principal si cel putin 4 produse. In campania de Remarketing te poti baza pe acest format pentru generarea si organizarea dinamica a produselor din catalogul tau in functie de comportamentul utilizatorilor. Cand un utilizator interactioneaza cu reclama tip colectie, acesta va beneficia de o experienta instant (experienta pe intreg ecranul mobil care cultiveaza interesul de achizitie).
Reclama tip Colectie Facebook
Reclama de clienti potentiali Facebook

Reclame pentru generare clienti potentiali

Noul format de reclama pentru clienti potentiali faciliteaza procesul de completare a datelor personale. Daca vrei sa iti prezinti serviciile oferite printr-o campanie sponsorizata si sa culegi cat mai multe date pentru contactarea ulterioara a utilizatorilor interesati, formatul pentru generare clienti potentiali este ceea ce ai nevoie. Prin simpla atingere a reclamelor se deschide un formular precompletat cu informatiile de contact ale utilizatorilor, trimis ulterior catre tine. Bineinteles, poti opta pentru adaugarea anumitor campuri relevante pentru discutia ulterioara. Combinat cu experienta instant, formularul se deschide pe intreg ecranul mobilului tau.

Vrei o campanie Facebook Ads
eficienta?

Campanii eficiente Facebook Ads

Alegerea obiectivului

Vrei sa iti faci brandul cunoscut? Vrei mai multi potentiali clienti pentru serviciile tale sau vrei sa vinzi mai mult online? In functie de obiectivul tau stabilim obiectivul campaniei!

Selectarea audientei

Audientele generale sunt ideale pentru un impact mai mare si pentru popularizarea brandului tau, in timp ce audientele personalizate sunt importante pentru obiectivele considerare si conversii!
 

Stabilirea pozitionarilor

Rularea campaniilor sponsorizate din Business Manager iti permite selectarea atenta a pozitionarilor! Te ajutam sa le selectezi pe acelea care contribuie la indeplinirea obiectivului tau!

 

Stabilirea bugetului si a perioadei

Ai control deplin asupra bugetului si perioadei in care ruleaza campania ta, astfel incat acestea sa fie corelate cu promotiile active, cu disponibilitatea serviciilor sau evenimentele promovate!

 

Stabilirea formatului

Formatul perfect pentru campania ta trebuie sa fie corelat cu obiectivul stabilit. Colectie sau carusel pentru vanzari, Fotografie / Clip + Experienta instant pentru generare potentiali clienti.

Masurarea rezultatelor

Aplicatia Business Manager iti ofera statistici extinse pentru campaniile monitorizate! Poti analiza impactul, interactiunile (click-uri, comentarii, like-uri) si vanzarile prin instalarea pixelului Facebook!

Rezultatele campaniei de Facebook Ads

Vizibilitate

Vrei sa-ti faci brandul cunoscut pe cea mai importanta retea sociala? Vrei un impact cat mai mare al reclamei sau vrei sa iti faci cunoscuta marca doar persoanelor care se incadreaza in publicul tau tinta si care au cele mai multe sanse sa se transforme in clienti? Ai nevoie de o campanie Facebook Ads cu obiectivul Vizibilitate!

Considerare

Trafic pe website, Interactiuni (Aprecieri de Pagina), Instalari de Aplicatie, Vizualizari clipuri video, Generare clienti potentiali sau Mesaje in Facebook Messenger – esti cu un pas mai aproape de indeplinirea obiectivul tau de business printr-o campanie Facebook Ads pentru considerarea marcii tale! Noi te putem ajuta sa iti cresti numarul de clienti!

Conversii

In prezent, vanzarile online incep sa concureze semnificativ cu vanzarile offline, iar Facebook este o rampa de lansare pentru business-urile mici sau mari. Pentru a seta o campanie cu obiectiv conversii ai nevoie de o agentie specializata, care te poate ajuta cu fluxul de produse necesar campaniilor dinamice si cu tracking-ul conversiilor.
Rezultate campanie Facebook Ads

Cum lucram?

Intalnire discutie campanie

Stabilim o intalnire pentru o discutie initiala

Auditam site-ul sau magazinul tau, pagina de Facebook si contul tau business

Audit campanie Facebook Ads
Oferta personalizata Facebook Ads

Inaintam o oferta personalizata cu strategia noastra de Facebook Ads

Implementam pixelul Facebook pentru construirea audientelor personalizate

Implementare Facebook Pixel
Feed produse Facebook Ads

Daca ai un magazin online, adaugam feed-ul de produse in contul tau business pentru campaniile de vanzari online si Remarketing

Implementam A - Z toate campaniile din strategia stabilita, ocupandu-ne si de copy-urile creative, bannerele sau montajele personalizate

Strategie implementare campanie Facebook Ads
Testare campanie Facebook Ads

Testam, monitorizam si optimizam constant campaniile de Facebook Ads realizate

Raportam rezultatele lunar

Rezultate Facebook Ads
Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.

0749 323 375    |   office(at)webdesk.ro

Clientii nostri:

Ultimele articole de pe blog