Online reputation management

Reputatia este povestea pe care un business reuseste sa o transforme in elita!

+ 0
clienti activi
0
specialisti ORM
0
ani experienta
Recenzie-Online---reputatie

Tu stii cat de importanta este reputatia ta?

Ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a avea o imagine bine definita, o campanie de marketing atent targetata si ti-ai adus alaturi cei mai buni specialisti insa tot nu reusesti sa ai vanzari?
Este foarte posibil sa fi omis un aspect important: reputatia ta la nivel online!

Reputatie brand

Piesa de baza in procesul de branding

Online Reputation Management este o componenta de baza a procesului de branding care contribuie la crearea unei reputatii pozitive a unui business in mediul online.

Cu doar cativa ani in urma, lumea online era foarte diferita, companiile vindeau si se adresau unui public pasiv, insa acum situatia este radical schimbata. Astazi, oricine are dreptul la libertatea de opinie si de exprimare si poate transmite informatii si idei prin orice mijloace media.
Importanta reputatie online

Vitala in orice industrie de pe piata

Indiferent de domeniul din care face parte o companie, clientii fideli sau cei potentiali vorbesc despre ea.

Reputatia in mediul online este greu de construit si destul de usor de pierdut. Un simplu comentariu negativ sau un articol din partea unui competitor lipsit de etica pot ajunge sa va compromita imaginea in fata potentialilor clienti, aspect care impiedica transmiterea mesajelor si a imaginii pe care o companie ar dorit sa te transmita.
Reputatie online negativa

Reputatia slaba afecteaza rankingul

Rezultatele pe care oamenii le gasesc in prima pagina din motorul de cautare Google sunt cele care ii ajuta sa decida daca isi doresc sau nu o colaborare cu business-ul dumneavoastra.

Parerile negative nu dispar pur si simplu si pot obtine o rata de vizualizare mare, iar Google le pozitioneaza foarte sus in cautari. Asadar, cu doar o parere negativa bine construita puteti sa pierdeti reputatia online in doar cateva minute.
Riscuri reputatie online slaba

Reputatia negativa distruge o afacere

Online Reputation Management este solutia pentru construirea reputatiei online si pentru o mai buna gestionare a acesteia.

Zilnic, peste un miliard de nume sunt cautate pe Google, iar 45% dintre cei care cauta au gasit un aspect negativ care i-a determinat sa nu colaboreze cu o anumita companie sau persoana. Elementele negative afisate in motorul de cautare pot deteriora reputatia unei afaceri, in vreme ce una pozitiva poate deschide noi oportunitati

Servicii de management al reputatiei

O campanie solida de Online Reputation Management este cheia care va ajuta sa detineti controlul reputatiei online. Noi va ajutam sa aveti o imagine pozitiva in mediul online, sa obtineti vizibilitate si sa va construiti o reputatie pozitiva cu ajutorul celor mai bune instrumente.

Analiza companiei si a reputatiei curente

Campania de Online Reputation Management contine mai multe etape in functie de situatia actuala a business-ului. Prima dintre acestea se refera la identificarea si eliminarea acelor rezultate negative care afecteaza compania.

 

Nivelul de gravitate este sugerat de numarul rezultatelor negative afisate in SERP, volumul cautarii de brand, precum si autoritatea pe care site-ul o detine.

 

In functie de rezultatele inregistrate, va punem la dispozitie un plan eficient de remediere a situatiei. Cu ajutorul unor tactici personalizate reusim sa influentam pozitiile rezultatelor negative.

ORM Analiza reputatie companie

Monitorizarea feedbackurilor din piata

Criticile sunt constructive atat timp cat sunt privite prin optica unui specialist in Online Reputation Management.

 

Orice campanie poate fi urmata de reactii venite din partea publicului tinta, dar si a altor stakeholders, motiv pentru care se impune o perioada de monitorizare a mesajelor pe care compania reuseste sa le transmita publicurilor sale, precum si mesajele intelese de acestea.

 

Monitorizarea reputatiei online se realizeaza pe baza feedback-urilor oferite de utilizatorii produselor / serviciilor companiei la care se are acces prin intermediul Google Maps, indeosebi prin tracking-ul materialelor care induc o imagine negativa asupra brandului in cauza.

ORM Monitorizare feedback

Optimizarea SEO a materialelor deja publicate

Cei mai experimentati specialisti in Online Reputation Managament cunosc importanta optimizarii SEO pentru conturarea unei imagini relevante si familare a unui brand in ochii publicului tinta.

 

In urma unei analize detaliate a modului in care este perceputa compania in online, specialistii proced la redresarea tuturor armelor asupra construirii unei identitati de brand. In general, reputatia este un obiectiv care se desavarseste pe termen lung in Google.

 

Pornind de la cunoscutele care au generat o criza de imagine pentru brandul in cauza, se proiecteaza noi materiale trecute prin filtrul empatic al publicului tinta.

ORM Optimizare SEO

Gestionare platforme de social media active​

Prin intermediul campaniilor Google Adwords si Facebook Ads va construim si va promovam o imagine pozitiva pe Social Media.

 

Pentru a avea o reputatie buna in mediul online, trebuie sa aveti o prezenta impecabila in Social Media. Motoarele de cautare claseaza profilurile social media pe care business-ul le detine, considerandu-le foarte credibile.

 

Noi va punem la dispozitie cele mai bune metode de creare a unor profiluri profesionale, relevante pentru continutul lor.

ORM gestionare conturi retele sociale

Creare de continut autentic si calitativ​

In procesul de Online Reputation Management un rol important il detine continutul nou reprezentativ pentru business. Acest continut ajuta la promovarea pozitiva a business-ului si creeaza o legatura solida cu potentialii clienti.

 

Optimizarea continutului din punct de vedere SEO este calea spre crearea unui continut prietenos cu motorul de cautare. Actualizarea constanta este cea care va ajuta sa obtineti o pozitie mai buna in Google, deoarece un continut vechi este considerat irelevant de motorul de cautare.

 

Mai mult, avem grija ca pentru cuvintele cheie reprezentative pentru brand rezultatele sa fie unele pozitive, care sa incurajeze conversiile.

ORM creare de content

Optimizarea continutului media/video​

Continutul video are un caracter persuasiv asupra publicului tinta, indeosebi daca este sustinut de mesaje si texte relevante pentru interese specifice.

 

Utilizatorul este atras din postura de vizitator, dupa care YouTube se ocupa de recomandari relevante pentru interesele si nevoile sale comerciale, totul in conditiile in care un video lansat in online are o fundatie SEO suficient de solida incat sa atraga potentiali urmaritori.

 

O campanie de Online Reputation Management dezvolta sanse mai mari sa fie imbratisata cu succes de public deoarece continutul grafic are un impact deosebit asupra utilizatorului, oferindu-i o experienta completa.

Optimizare continut media si video ORM

Tactici de urgenta pentru remedierea reputatiei​

O criza de imagine generata de actiunile concurentei se poate transforma intr-o oportunitate pentru un brand a carui imagine a fost afectata. O astfel de perioada este critica, astfel ca o campanie de Online Reputation Management trebuie implementata cat mai curand.


Prin activitati specifice de relationare cu publicul tinta, brandul are sanse mai mari sa se repozitioneze pe locul de pe care a fost detronat, insa cheia sta in eficienta si rapiditatea de actiune, precum si de empatia fata de pulsul curent al situatiei.

ORM Remediere reputatie firma
Servicii ORM Webdesk

De ce sa-ti lasi imaginea pe seama noastra?

Un simplu pas gresit si imaginea businessului este compromisa. Online Reputation Management este un serviciu care va ajuta sa va bucurati de o reputatie pozitiva.

Iti oferim cele mai bune servicii de Online Reputation Management personalizate, prin care reusim sa monitorizam si sa iti imbunatatim reputatia online.


Gestionarea si protejarea imaginii online sunt doua aspecte extrem de importante pentru a avea o prezenta online pozitiva, care sa furnizeze utilizatorilor informatii pozitive si sa incurajeze eventualele colaborari.


Serviciile de Online Reputation Management promoveaza transparenta si te ajuta sa sporesti increderea clientilor in serviciile pe care le oferi. In online, principiul conform caruia si publicitatea negativa este tot publicitate nu functioneaza, ba chiar iti poate provoca daune iremediabile.


De ce se intampla asemenea lucruri? Pentru ca ai neglijat serviciile de Online Reputation Management. Acum nu trebuie sa-ti mai faci griji, ne ocupam noi de tot ce are nevoie businessul tau pentru a avea o reputatie online ireprosabila.

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.

0749 323 375    |   office(at)webdesk.ro

Articole de blog din categoria eCommerce