Webdesk Agency

Campanii PPC

Agentie de performance marketing

Avem o experienta de peste 5 ani de zile in crearea strategiilor si campaniilor profitabile de PPC pentru partenerii nostri. De astazi, tu poti fi urmatorul antreprenor care se bucura de rezultatele imediate ale acestui canal de marketing online! Ce iti propunem? O echipa dedicata, campanii personalizate in functie de nisa in care activezi si cresterea vanzarilor online!

Webdesk Agency

Sponsored

Afla cum te ajuta social media in promovarea afacerii

Facebook ADS reacts

campanii ppc

Anunț · webdesk.ro

Agentie PPC - Campanii Google Adwords & Facebook Ads

PPC - Solutia perfecta pentru a-ti aduce clienti inca din prima zi. Campanii Google Adwords si Facebook Ads gestionate de o agentie de profesionisti!

Webdesk Agency

Sponsored
Learn more
Instagram ADS reacts

webdeskagency Cum te ajuta social media in promovarea afacerii?
View all 7 comments

Agentie PPC cu rezultate garantate

Tipuri de campanii PPC profitabile pentru afacerea ta

Tu stii care sunt cele mai profitabile tipuri de campanii PPC pentru afacerea ta? Hai sa le descoperim impreuna si sa testam cele mai eficiente reclame pentru a obtine cat mai multi clienti pentru afacerea ta.

 

Te asiguram de implicarea noastra in fiecare campanie setata, iti punem la dispozitie intreg know how-ul specialistilor nostri si iti vom oferi un manager de cont personal, care sa te tina la curent cu rapoarte precise, sugestii de imbunatatire a campaniilor PPC precum si alte informatii de interes prin care sa crestem rentabilitatea campaniilor si sa imbunatatim prezenta generala a site-ului sau magazinului tau online.

PPC Ads

Google ADS

Cauti mai multi vizitatori si doresti o campanie de tip Search Ads? Ai nevoie de branding si tintesti o campanie de Display sau de Youtube? Vrei sa vinzi mai mult prin Google Ads Shopping? Ai ajuns unde trebuie, agentia noastra oferind toate aceste tipuri de campanii prin platforma Google Ads.

Facebook ADS

Cel mai propice canal de promovare pentru avantul afacerii tale poate fi chiar cea mai populara retea de socializare! Fie ca te gandesti la o campanie de Awareness, Trafic sau Vanzari, specialistii nostri te pot ajuta. Citeste mai multe despre acest canal de promovare sau solicita o oferta.

Instagram ADS

Putem implementa pentru tine campanii Instagram ADS personalizate, adaptate pentru leads sau vanzari, astfel incat sa iti atingi cat mai repede obiectivele! Livram campanii creative, optimizate, astfel incat sa poti targeta exclusiv publicul tau tinta in cea mai rapida maniera posibila.ast

Grafic PPC

De ce o campanie PPC?

Descopera cele mai importante avantaje

Campaniile PPC sau Pay Per Click, asa cum mai sunt ele cunoscute in domeniul marketingului online, reprezinta una dintre cele mai cunoscute, solide si performante modalitati de promovare. Practic, se plateste strict pentru utilizatorul care a dat click pe reclama si care, implicit, a ajuns pe pagina site-ului sau a magazinului dumneavoastra.


In momentul de fata, platforme globale precum Google, Facebook, Instagram sau LinkedIn ofera posibilitatea agentiilor de publicitate sa creeze diferite tipuri de campanii prin intermediul carora sa se ajunga usor, la un cost setat manual si extrem de precis la utilizatorul tinta, acesta din urma fiind targetat astfel incat campaniile PPC sa ofere o rentabilitate cat mai mare, rata de conversie fiind un element cheie in stabilirea ROAS-ului.

Vizibilitate anunturi sponsorizate

Vizibilitate imediata

Clientii tai sunt la un click distanta. Set-upul initial si optimizarea constanta a campaniei iti asigura un boost de vizibilitate in fata publicului tinta!

Campanii PPC masurabile

Campanii masurabile

Analizam conversiile si interactiunile utilizatorilor prin instrumentele speciale pe care ni le pun la dispozitie platformele Google, Facebook sau Instagram!

Posibilitate targetare Pay-per-Click

Posibilitate targetare

Specialistii Webdesk stiu ca cel mai important aspect pentru succesul unei campanii PPC este sa te adresezi doar utilizatorilor cu intentie de achizitie!

Campanii Cost per Click Usor adaptabile

Usor adaptabile

Publicul tau tinta poate fi atras printr-un mesaj text, un banner sau un clip video! Este datoria noastra sa gasim metoda ideala pentru a-i capta atentia!

Rentabilitatea ridicata promovare platita

Rentabilitate ridicata

Ne asiguram de faptul ca fiecare leu investit in campania ta PPC creste sansele de a genera conversii! Obtinem facil CTR 25 % și ROAS 5%.

Raportare precisa a rezultatelor campaniilor PPC

Raportare precisa

Vrei sa vezi cum cheltuim bugetul tau si daca sumele investite se transforma in conversii? Noi iti oferim un raport complet si un account manager dedicat!

De ce noi?

Pentru ca livram rezultate din prima zi!

 • Construim parteneriate

  Ne ajutam partenerii sa-si investeasca eficient bugetul de promovare, oferindu-le strategii personalizate care produc vanzari si lead-uri.

 • 100% creativitate

  Livram texte documentate, vizualuri creative si extensii functionale pentru cresterea ratei de click si a interactiunilor cu reclamele tale sponsorizate!

 • Persoana dedicata

  Un account manager dedicat te va informa constant despre set-upul, targetarea si calibrarea campaniei PPC desfasurate, oferindu-ti feedback despre buget si rezultate.

 • Set-up precis

  Ne ocupam intern si integral de setarea tuturor campaniilor PPC si venim in sprijinul tau cu servicii adiacente de Copywriting si Grafica!

 • Analiza periodica

  Analizam si optimizam constant campaniile PPC in functie de obiectivele stabilite, de rezultatele obtinute si de eforturile depuse de competitorii directi.

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.

0749 323 375    |   office(at)webdesk.ro

Clientii nostri:

Ultimele articole de pe blog