Agentie Social Media

Te ajutam sa obtii clienti cu ajutorul celor mai populare retele de socializare ale momentului!

Indiferent de nisa in care activezi, clientii tai actuali si cei potentiali folosesc retele sociale in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim despre Facebook, Instagram sau LinkedIn, prezenta pe retelele sociale te ajuta sa ajungi la publicul tau tinta, sa castigi atentia celor care nu au auzit de brandul tau sau sa o recastigi pe a celor care au interactionat deja cu el, sa interactionezi cu audienta paginilor tale, dar si sa iti cresti lead-urile sau conversiile online. Noi te putem ajuta sa iti administrezi conturile Social Media si sa te promovezi activ prin campanii Facebook, Instagram sau LinkedIn Ads.

Social Media Management

De ce sunt importante retelele de socializare?

Vrei sa iti imbunatatesti prezenta in Social Media si nu ai idee ce strategie sa abordezi? Vrei sa vinzi mai mult si sa obtii mai multe lead-uri (formulare completate, ghiduri descarcate, aplicatii instalate)?

Prezenta activa pe Facebook, Instagram sau LinkedIn incepe cu prezentarea actualizata a business-ului tau. Ai nevoie de conturi business, nu conturi personale, precum si de un set-up profesional pe partea grafica! Dupa ce punem la punct aceste 2 aspecte esentiale, te ajutam sa devii vizibil in fata publicului tau tinta!

 

Indiferent daca doresti sa mentii relatia cu utilizatorii actuali ai paginii tale, daca vrei ca brandul tau sa devina mai popular, daca vrei mai mult trafic pe website sau mai multe vanzari online, noi te putem ajuta cu o strategie completa de management si marketing pe canalele sociale!

Social Media branding

Mai multi oameni care vorbesc despre brandul tau

Ai un business de tip start – up si vrei sa il faci cunoscut intr-un timp record? Prezenta in Social Media este cruciala pentru recunoasterea unui brand nou!

Clienti Social Media

Mai multi oameni interesati de serviciile tale

Indiferent de serviciile pe care compania ta le ofera, intotdeauna poti gasi clienti noi targetand eficient audienta (locatie, varsta, interese).

Conversie Social Media

Mai multi oameni care achizitioneaza produsele tale

Social Media iti ofera avantajul continutului grafic! Poti vinde mai mult online prin campanii sponsorizate sau prin crearea magazinului pe pagina ta business!

Socia Media reacts

Campanii Facebook, Instagram si LinkedIn Ads!

O metoda rapida pentru a-ti face cunoscut brandul, pentru a-ti mari portofoliul de clienti sau pentru a-ti creste vanzarile online este reprezentata de demararea unei campanii platite pe canalul potrivit conform nisei in care activezi.

Avantajul unei campanii platite pe platformele sociale consta in selectarea precisa a audientei relevante, in functie de numeroase criterii (Locatie, Varsta, Sex) dar si de actiunile utilizatorilor: vizitatori ai site-ului sau magazinului tau, liste de clienti curenti, persoane care au interactionat offline cu afacerea ta (telefon / alte canale), persoane care au deschis sau completat un formular.

 

Succesul unei campanii de Facebook, Instagram sau LinkedIn Ads se masoara in functie de bugetul investit si rezultatele obtinute conform obiectivului setat initial: Vizibilitate si Impact, Considerare (Trafic, Interactiuni, Instalari de Aplicatii, Mesaje sau Vizualizari de clipuri) ori Conversii.

Vizibilitate & Branding

Noi crestem interesul utilizatorilor pentru brandul tau, serviciile oferite sau produsele pe care le comercializezi prin campanii cu obiectivul Viziblitate.

Trafic

Ai un site sau un magazin online nou lansat? Prin obiectivul Trafic ne asiguram ca acesta este vizitat de cat mai multi utilizatori care fac parte din publicul tinta!

Lead Generation

In ziua de astazi, oamenii contracteaza serviciile online! Daca vrei sa iti maresti numarul de clienti te vom ajuta cu o campanie tip Lead Generation!

Vanzari Online

Campaniile cu obiectiv conversii sporesc numarul comenzilor online si pot fi usor monitorizate de o agentie ppc care detine si department de web design!

Administrare Conturi Facebook, Instagram si LinkedIn

Vrei sa detii conturi sociale cu prioritate in News Feed-ul celor care au interactionat cu business-ului tau? Social Media este un canal de comunicare extrem de competitiv. Trebuie sa fii prezent si activ in fiecare zi pentru a-ti pastra audienta, rata de Like & Share si credibilitatea in fata publicului tinta!

Postari

Lansezi un nou serviciu sau produs? Organizezi un eveniment sau o strangere de fonduri? Informatia trebuie sa ajunga cat mai repede la publicul tau tinta, iar noi te putem ajuta sa o transmiti in cel mai captivant mod!

Management

Prezenta constanta pe platfomele sociale inseamna si responsabilitate. Utilizatorii isi pierd rapid interesul ori pot apela la rating-uri negative daca nu obtin feedback si raspunsuri la mesajele lasate pe pagina ta! pe care ei le lasa pe pagina!

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.

0749 323 375    |   office(at)webdesk.ro

Clientii nostri:

Ultimele articole de pe blog