Webdesk Agency

Grafica print

Produsele noastre creative va vor ajuta sa iesiti din tipar si sa atrageti noi clienti printr-o expunere adecvata

Oferim solutii publicitare personalizate si conturam strategii de impact pentru a spori vizibilitatea brandului dumneavoastra! Ne ocupam de realizarea intregului concept de grafica pentru print si definim campanii menite sa ramana in mintea publicului tinta!

Servicii grafica print
Grafica pentru carti de vizita

Pentru ca imaginea companiei tale conteaza!

Imaginea oricarei firme conteaza, mai ales atunci cand intreaga societate a zilelor noastre poate reprezenta un client mai mult sau mai putin direct pentru produsele sau serviciile pe care le reprezinti. Ce mai astepti, alege acum o consultanta de specialitate si beneficiezi de sfaturile noastre in mod gratuit!

Eficienta materialelor publicitare tiparite este dovedita in orice situatie, indiferent de natura unei afaceri avand la dispozitie minim 5 elemente care sa te faca diferit in fata concurentilor tai. Alege serviciile noastre de realizare grafica pentru print si iti garantam rezultate rapide si sigure, asta pentru ca avem experienta necesara pentru o astfel de colaborare si colaboram alaturi de parteneri de incredere in ceea ce priveste printarea profesionala, fara cusur, a materialelor clientilor nostri.

Print digital

Materiale de mici dimensiuni care pot fi multiplicate rapid

Realizam grafica necesara pentru acest tip de materiale si te punem in legatura cu colaboratorii nostri pentru a avea produsele la dispozitie in cel mai scurt timp. Cu o experienta de peste 5 ani in realizarea de materiale publicitare, cunoastem absolut toate detaliile necesare pentru a obtine grafica cu impact si o printare pe cele mai bune solutii ale momentului!

carti de vizita

Carti de vizita

Pot fi concepute designuri in format landscape sau portrait, cu multiplicare rapida pentru un numar mare de angajati. Printarea se poate face pe carton sau plastic.

flyer

Flyere & Pliante

Alege un flyer sau un pliant pentru a-ti face afacerea mai cunoscuta. Putem gandi un design interactiv, care sa capteze atentia persoanelor tinta.

catalog

Cataloage & brosuri

Prezinta-ti produsele sau serviciile cu ajutorului un catalog sau a unei brosuri. Vei informa mai usor clientii despre oferte sau servicii/produse noi.

banner

Bannere & Afise

Putem concepe bannere si afise de mici dimensiuni pentru a sugera vizitatorilor detalii importante despre afacerea ta. Printarea si montajul pot fi oferite de asemenea.

mapa

Mape

Vrei sa atragi atentia inca de la prima intalnire cu potentialul tau client? O mapa cu design profesional cu siguranta va impresiona orice partener.

ecuson

Ecusoane

Ofera-le angajatilor tai un ecuson practic si cu un design indraznet. Reputatia afacerii tale este primordiala, atat in randul clientilor cat si in randul angajatilor tai.

calendar

Felicitari & Calendare

Vrei sa te pregatesti din timp pentru sarbatori precum Paste, Craciun sau alt eveniment? Alege felicitari si calendare pentru angajati si partenerii de afaceri.

eticheta

Etichete produse

Eticheta vinde, este una dintre cele mai importante lectii de marketing outdoor. Produsul tau devine complet daca are parte de o prezentare pe masura calitatii sale.

subsol

Antet/subsol document

Un detaliu atat de mic dar cu o importanta atat de mare. Documentele pe care le anexezi colaboratorilor, clientilor sau angajatilor trebuie sa fie personalizate!

Print mare si productie publicitara

Elementele care iti pot creste substantial vizibilitatea la exterior sau la evenimente

Materiale de dimensiuni medii si mari cu randament crescut in a-ti creste expunerea intr-o maniera profesionala. Fie ca te gandesti la o colantare a flotei auto, fie ca ai dorinta de a promova afacerea prin intermediul unor afise stradale, te putem ajuta in alegerea unei grafici unitare, care sa reprezinte specificul afacerii si care sa creeze un impact imediat in randul publicului tinta.

colant auto

Colant auto

panou stradal

Reclame outdoor

banner

Afise & Panouri stradale

tablou

Fototapet & Tablouri

Casete luminoase

litere

Litere volumetrice

roll-up

Roll-up

stand

Standuri expozitii

textile

Textile & Steaguri

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.

0749 323 375    |   office(at)webdesk.ro

Aplicatii folosite:

Ultimele articole de pe blog