Instagram Ads

Instagram este canalul de promovare ideal pentru a ajunge la noua generatie de clienti.

Toate afacerile moderne sunt pe Instagram, iar tu nu trebuie sa pierzi startul! Utilizatorii care folosesc Instagram sunt atrasi de continutul original publicat de brandurile pe care le iubesc si de cele pe care urmeaza sa le descopere! Nu stii de ce ar trebui sa incluzi in strategia ta de marketing campaniile sponsorizate pe Instagram?

Instagram Ads

De ce sa alegi Instagram Ads?

4 milioane de conturi de Instagram deschise in Romania
2/3 vizite pe un profil business apartin utilizatorilor noi
+60% mai multe sanse de a convinge clientii sa cumpere produsul prin Instagram

Tipuri de reclame pe Instagram

Reclame in Stories

Spre deosebire de restul formatelor dedicate reclamelor pe Instagram, formatul Stories detine un mare avantaj: ecranul smartphone-ului este dedicat in exclusivitate reclamei tale, fara distrageri suplimentare. Astfel, tot spatiul de pe ecran din campul vizual al utilizatorului este dedicat mesajului pe care il transmite reclama ta! Mai multa vizibilitate si mai multe achizitii prin Swipe Up in story pe Instagramul tau!
Instagram Ads Story

Reclame cu elemente grafice personalizate

Departamentul nostru de grafica web isi pune creativitatea in slujba mesajului pe care vrei sa il transmiti prin campania ta pe Instagram! Vrei sa lansam impreuna o campanie de constientizare, de vizibilitate a marcii, de lansare a unui eveniment sau produs? Noi te vom ajuta cu bannere personalizate la dimensiunile potrivite. Fotografia utilizata pe Instagram poate avea format patrat sau vedere!

Reclame video

Vrei sa iti prezinti serviciile sau produsele intr-o maniera deosebita, folosindu-te de imagine, sunet si miscare? Un videoclip dubleaza oportunitatea de a atrage atentia utilizatorului, mai ales daca reclama ta beneficiaza de o audienta atent targetata! Instagram iti ofera posibilitatea de a te promova prin video-uri (pana la 120 de secunde),

pe care le poti prezenta utilizatorilor in aceleasi doua formate standard.

Instagram Ads video
Instagram Ads carusel

Reclame cu format carusel

Reclamele Instagram Ads in format carusel pot creste numarul achizitiilor online pentru ca pot prezenta mai multe produse dintr-o colectie sau categorie, cu link-uri catre magazinul tau. Aditional, formatul carusel poate creste engagement-ul utilizatorului pentru ca acesta poate glisa pana cand descopera integral mesajul pe care vrei sa-l transmiti prin intermediul celor 10 slide-uri pe care acest format ti le ofera ca spatiu.

Reclame cu format colectie

Instagram este o aplicatie de mobil, iar formatul colectie din Ads Manager este dedicate exclusiv reclamelor pe mobil! Vrei ca audienta ta sa descopere noi colectii de produse, sa rasfoiasca noul tau catalog sau sa urmareasca portofoliul clientilor tai curenti? Formatul colectie iti permite sa te folosesti de imagini si videoclipuri pentru a-ti vinde produsele sau serviciile! Nu uita! Toti clientii care provin de pe Instagram folosesc mobilul!

Instagram Ads explore

Reclame in grila Exploreaza

Exceptand conturile pe care le urmaresc si marcile care se promoveaza in flux, utilizatorii isi vor explora interesele in grila Instagram Exploreaza, iar acolo pot afla despre serviciile pe care le oferiti sau produsele pe care le comercializati. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa optati pentru elemente creative de impact pentru fluxul Exploreaza (fotografii), destinatia Shopping (feed-uri de produse) sau experienta Exploreaza Video.

Cum alegi utilizatorii Instagram
interesati de serviciile si produsele tale?

Targetare public Instagram

Locatie

Te ajutam iti promovezi serviciile doar in zonele din aria ta de interventii si sa primesti comenzi doar din anumite orase sau judete.

Datele demografice

Vrei sa te adresezi doar femeilor de pana in 30 de ani care vorbesc si limba engleza? Noi te putem ajuta sa iti restrangi audienta!

Interese si comportament

Reclama ta poate ajunge exclusiv la utilizatorii care manifesta un interes pentru anumite aplicatii, domenii, branduri, ori catre cei care au desfasurat anumite activitati.

Audiente personalizate

Campaniile de remarketing pe Facebook presupun retargetarea persoanelor care au luat contact cu afacerea ta, pe baza vizitelor pe site, a numerelor de telefon si e-mailurilor pe care ti le-au oferit.

Indeplineste-ti obiectivele prin Instagram Ads

Vizibilitate

Cum te ajutam sa cresti vizibilitatea afacerii tale prin campanii Instagram Ads? Indiferent daca promovezi un brand, un produs, o aplicatie sau un serviciu, noi te ajutam sa iti sporesti vizibilitatea in randul publicului tinta si sa creezi un impact cat mai mare cu bugetul pe care vrei sa il investesti!

Considerare

Clientii pot afla mai multe despre serviciile si produsele pe care le comercializezi prin selectarea obiectivului de considerare! Daca nu ai un site web sau un magazin online, traficul din aceste reclame poate fi transferat spre contul tau de Instagram, pentru ca utilizatorii sa interactioneze cu postarile / profilul tau: like-uri, comentarii, repost-uri.

Conversii

Vrei mai multe conversii in magazinul tau online? Mai multe descarcari de aplicatii mobile sau mai multe formulare completate? Formatele colectie si carusel pot fi insotite de butoane Shop Now care conduc potentialii clienti spre magazinul tau online! In plus, poti opta pentru reclame dinamice pe Instagram, generate pe baza feed-urilor de produse din magazinul tau!

Obiective Instagram Ads
Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant Webdesk te va contacta in cel mai scurt timp.

0749 323 375    |   office(at)webdesk.ro

Clientii nostri:

Ultimele articole de pe blog