Creare site web

Servicii complete de realizare pagini web. Design 100% responsive, panou de administrare si cod sursa optimizat SEO.


Realizare site de prezentare complet

Cautati un site administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe precum integrarea cu retelele de socializare, logo personalizat, galeriei foto/video, multiple solutii de contact sau inscrierea afacerii in Google Business? Iata ce functionalitati prezinta un site realizat de agentia noastra:


+ alte functionalitati si servicii de calitate:

blog

BLOG INTEGRAT

Integram un blog modern cu acelasi design ca site-ul principal pentru a putea publica stiri, noutati din interiorul companiei sau oferte speciale.

pagini nelimitat

PAGINI NELIMITAT

Solutia noastra este complet administrabila si include posibilitatea de a adauga, edita sau sterge paginile foarte usor. Nelimitat pagini si articole pentru afacerea ta!.

consultanta

CONSULTANTA PROMOVARE

Realizarea site-ului este doar un simplu pas in acest drum catre succesul online al companiei tale. Departamentul de promovare garanteaza consultanta gratuita!.

suport

SUPORT EMAIL/TELEFONIC

Pentru a rezolva in timp util orice problema pe care o intampinati, avem o echipa de tehnicieni care ofera suport in timp real, atat prin email cat si telefonic..
email

EMAIL PERSONALIZAT

Utilizand domeniul companiei tale vom configura un email de forma nume@firma.ro pentru o identitate cu adevarat profesionala - email personalizat gratuit!.

imagini nelimitat

IMAGINI NELIMITAT

Ai de gand sa creezi una sau mai multe galerii de imagini in site? Nu exista restrictie din acest punct de vedere - poti uploada oricare imagini doresti pentru a le afisa in site!.

mentenanta

MENTENANTA

Ce este mentenanta? Noi o numim o garantie, garantia ca site-ul companiei tale va fi intotdeauna functional si pregatit pentru a le oferi vizitatorilor informatia pe care acestia o cauta..

garantie

GARANTIE

Aveti garantie de pana la un an de zile pentru orice site realizat de Webdesk Agency. Se asigura update si interventii rapide in cazul unor probleme tehnice.

VA DORITI SA COLABORAM? SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumeavoastra in functie de cerintele primite. Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.

*Webdesk Agency iti returneaza integral avansul platit daca nu esti multumit de colaborare!