CS-Cart este o populara solutie eCommerce, versiunea de baza fiind echipata cu functionalitati ce tin de marketing, design si alte optiuni, fiecare dintre ele avand un rol esential in construirea unui magazin online de calitate. Platforma poate fi accesata din orice locatie dotata cu o conexiune la internet si vine alaturi de mai multe editii menite sa reprezinte solutii pentru business-uri de orice nivel. Per ansamblu, CS-Cart este una dintre solutiile capabile, demne pentru orice magazin online care isi doreste o activitate de amploare in segmentul dedicat pietei online.

De ce sa alegeti CS-Cart pentru magazine online?

Functionalitati ecommerce

Ceea ce ne-a lasat un gust amar in ceea ce priveste aceasta solutie ecommerce a fost insusi site-ul companiei producatoare. Nu regasim o pagina “Despre noi”, cum nici nu putem vedea care este experienta actuala a echipei care a contribuit la realizarea acestei platforme. Regasim, in schimb, numeroase print screen-uri care denota functionalitatile CS-Cart-ului, functionalitati care nu sunt afisate in totalitate in cadrul paginii de prezentare. De asemenea, avem parte de numeroase optiuni in materie de design cat si de modul prin care se poate organiza un magazin online functional destul de rapid.

In aceste conditii, neavand o experienta vasta in domeniul comertului online, CS-Cart se poate dovedi o solutie ideala in vederea realizarii si adaptarii unui shop de cea mai buna calitate. In termeni administrativi, exista atat functionalitati prin care se poate importa un feed de produse de amploare, cat si o optiune ce permite managerierea facila a stocurilor. Se pot comercializa atat bunuri fizice cat si servicii, clientii avand la dispozitie numeroase modalitati de plata.

Din punct de vedere al organizarii magazinului, antreprenorul se poate baza pe tool-uri de calitate, menite sa faciliteze organizarea unor campanii de marketing in vederea cresterii vanzarilor. Din nefericire, platforma nu vine cu un certificat SSL, proprietarul necesitand o astfel de optiune din partea firme de gazduire pentru ca securitatea sa fie una la cote foarte ridicate.

Functionalitati de marketing

Fiecare magazin online are nevoie de campanii de marketing atent structurate, CS-Cart oferindu-va posibilitatea sa generati cupoane de reduceri pentru anumite segmente de produse. De asemenea, platforma este optimizata din punct de vedere SEO si include un sistem de newsletter cat si o solutie dedicata retelelor sociale. In aceste conditii veti ramane intotdeauna in legatura stransa cu clientii vostri si va puteti fideliza vizitatorii oferindu-le cele mai bune promotii la anumite produse.
In plus, platforma vine la pachet cu un modul de Live Chat precum si cu un program de fidelizare, sistem de afiliere si posibilitatea generarii unor carduri cadou.

Preturile platformei

  • Community: Free
  • Professional: $295
  • Multi-Vendor: $985

Suportul oferit clientilor

La acest capitol, CS-Cart pierde cateva puncte prin prisma faptului ca echipa rusa nu ofera decat suport prin email si telefon. Live Chat-ul lipseste, la fel si un manual de utilizare sau o sectiune de intrebari si raspunsuri. Nu este o problema foarte mare, noi realizam magazine online de calitate carora le oferim suport dedicat, atat prin email cat si prin telefon sau live chat, fiecare client beneficiind de consiliere in vederea configurarii anumitor optiuni ale magazinului. Va doriti servicii de suport dedicate? Apelati cu incredere la versiunea contra-cost oferita de CS-Cart, compania de origine rusa dedicandu-se in totalitate clientilor care doresc detalii suplimentare despre modul de organizare si configurare al unui magazin online.

Concluzia noastra

CS-Cart este una dintre cele mai puternice solutii ecommerce, tocmai din acest motiv am ales sa lucram alaturi de o echipa cu adevarat profesionala. Preturile de achizitie sunt mai mult decat corecte, in timp ce functionalitatile desavarsesc cu siguranta termenul de magazin online de calitate.