Creare magazin online

Vinzi mai mult si mai rapid cu ajutorul unei solutii ecommerce usor de administrat, SEO Friendly & Social Media ready!


Platforma ecommerce performanta

Sunteti la inceput de drum in comertul electronic sau doriti sa faceti trecerea la o platforma de cumparaturi online mai performanta? Avem o solutie de magazin online optima pentru orice afacere, cu multiple functionalitati si usor de customizat pentru obtinerea unei identitati grafice profesionale.


produse

NUMAR NELIMITAT DE PRODUSE

Pornind de la categorii, subcategorii si pana la produse, solutia noastra de ecommerce va permite un numar nelimitat de astfel de pagini. Totul fara a afecta viteza de incarcare.

magazin responsive

DESIGN RESPONSIVE

Clientii tai vor putea accesa magazinul indiferent daca folosesc un PC, laptop, tableta sau telefon. Comenzile vor fi plasate cu real succes de pe orice device fix sau mobil uzual.

magazin optimizat seo

MAGAZIN OPTIMIZAT SEO

Pentru ca o campanie SEO este esentiala in viata unui magazin online, oferim solutii 100% optimizate pentru motoarele de cautare. SEO Onpage facut de echipa noastra de promovare.

feed produse

IMPORT DE PRODUSE DIN FEED

Ai un magazin vechi sau pur si simplu vei folosi feed-uri de produse pentru stocurile reale? Alege solutia noastra de creare magazin online si te poti bucura de import extrem de rapid.
+ alte functionalitati si servicii de calitate:

blog

BLOG INTEGRAT

Pentru a putea publica noutati si articole de interes general, vom instala un blog ce poate fi utilizat cu succes din interiorul panoului de administrare.

panou administrare

PANOU DE ADMINISTRARE

Intreaga activitate de manageriere a magazinului online se face intuitiv, folosind un panou de administrare modern. Management produse, clienti & comenzi.

grup

GRUPURI CLIENTI

Administratori, consilieri sau clienti - poti sorta utilizatorii magazinului tau si in acelasi timp poti acorda discount-uri doar anumitor clienti pe care ii consideri consumatori fideli.

consultanta

CONSILIERE PROMOVARE

In vederea promovarii online a magazinului pe care vi-l oferim, acum veti beneficia de intregul suport acordat de departamentul nostru de marketing. SEO, PPC sau Social Media.

suport

SUPORT EMAIL/TELEFONIC

Suportul pe care il acordam este rapid si eficient. In functie de pachetul ales, poti beneficia de suport prin email sau prin telefon, interventiile noastre fiind prompte si de calitate.
multilanguage

MULTILANGUAGE

Magazin online in mai multe limbi? Bineinteles ca se poate apela la o astfel de solutie, activitatea derulata fiind extinsa si in alte orase si regiuni din strainatate.

catalog

CATALOG PRODUSE

Iti doresti un catalog de produse personalizat? Alege aceasta functie pentru a prezenta produsele aflate la promotie intr-o anumita perioada a anului si nu numai..

https

SUPORT HTTPS

Pentru un plus de siguranta si de incredere din partea clientilor magazinului tau, poti opta pentru un sistem HTTPS - solutia ideala pentru securizarea conturilor si a platilor.

mentenanta

MENTENANTA

Acordam mentenanta gratuita pentru un anumit interval de timp cat si posibilitatea de a beneficia de un pachet contra cost pe viitor. Lasa magazinul pe mana specialistilor.

garantie

GARANTIE

Pentru orice magazin online realizat oferim garantie de pana la 2 ani. In aceasta perioada lucrarile de intretinere si de upgradare a platformei sunt gratuite, operate profesional.

SOLICITATI O OFERTA PERSONALIZATA

Pe langa functionalitatile afisate mai sus, putem oferi solutii personalizate pentru proiectul dumneavoastra. Contactati-ne solicitand o oferta de pret pentru proiect si va vom raspunde in maxim 24 de ore la adresa de email completata in formular.