viTech

Reseller produse DJI (drone, accesorii si software pentru drone) si partener autorizat AXIS Communcations.

DETALII
PROIECT

Vitech proiecteaza si comercializeaza sisteme de securitate si supraveghere high – end personalizate. Lista clientilor Vitech este compusa din organizatii guvernamentale autorizate, politie, agentii de informatii si forte speciale. Asadar, detaliile privind portofoliul Vitech –  solutiile, sistemele si produsele proiectate de-a lungul timpului pentru clienti nu sunt publice. Acestea includ software-uri de criminalistica, echipamente tactice COFDM, solutii tactice de urmarire prin GPS, solutii GSM si Wi-Fi de urmarire si interceptare, solutii de detectare a scurgerilor de informatii, solutii de deschidere a incuietorilor.

SOLUTIA
NOASTRA

La momentul preluarii proiectului de web design, brandul Vitech (dealer autorizat Dji in Romania) nu detinea o imagine activa in mediul online. Site-ul de prezentare a fost realizat de la zero, fiind rezultatul stransei colaborari intre reprezentantii Vitech si departamentul nostru de web design si grafica web. Prin natura domeniului de activitate, anumite informatii din site, precum detaliile din sectiunea Governmental pot fi vizualizate doar prin crearea unui cont sau doar de catre partenerii Vitech, pastrandu-se astfel caracterul confidential.

viTech

REZULTATE

Principalul obiectiv setat de catre client a fost reprezentat de securizarea anumitor informatii din site-ul de prezentare bilingv solicitat. Astfel, noi am implementat un FTP pentru crearea folderelor speciale, astfel incat utilizatorii sa aiba acces preferential la anumite fisiere, dupa ce se logheaza in site. De asemenenea, proiectul vitech.ro are un design 100% personalizat, construit de la zero in HTML si CSS, fara un template standard. Identitatea vizuala unica a proiectului a fost o cerinta de baza a clientului nostru.

+ 0 %
CIFRA DE AFACERI
+ 0 %
PROFIT
+ 0
TRAFIC ZILNIC