Studio Casa

Brandul comercializeaza electrocasnice marca Studio Casa, DeLonghi si Ardo, fiind unul dintre cei mai mari importatori.

DETALII
PROIECT

Stiai ca 80% din traficul unui site de prezentare provine de pe device-uri mobile? Fie ca este vorba despre smartphone, tableta, laptop sau un calculator clasic, agentia noastra ofera un serviciu de creare site responsive la cele mai inalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asiguram ca site-ul tau ofera o experienta de navigare speciala, atat de pe un device fix cat si de pe un device mobil. Nu esti sigur de ce inseamna design responsive? Solicita chiar acum explicatiile unui specialist Webdesk.

SOLUTIA
NOASTRA

Auditul complet realizat in prima luna de colaborare a determinat problemele de natura On – Page, care au fost solutionate in cel mai scurt timp, dar si necesarul pentru campania SEO Off – Page, in care am targetat aparitii lunare in publicatiile autoritare de nisa, precum: Elle.ro, Viva.ro, Unica.ro. Strategia de optimizare SEO On – Page si Off – Page a fost completata de o strategie de Content Marketing cu un necesar optim de articole pe blogul Nomasvello. Departamentul de SEO si departamentul de Copywriting & Content Marketing au lucrat in egala masura la implementarea campaniei SEO pentru ca site-ul Nomasvello sa ajunga in Top 3 pe cuvintele cheie targetate.

Studio Casa

REZULTATE

Dupa 3 luni de optimizare SEO, traficul in magazinul online studiocasa.ro s-a imbunatatit vizibil, numarul vizitatorilor crescand de la aproximativ 400 / zi la peste 1.000 / zi. Campania de optimizare SEO Off Page, vizibilitate & branding sustine cresterea vizibilitatii in Google, numarul expunerilor crescand de la aproximativ 7.000 de utilizatori / zi la aproximativ 14.000 utilizatori / zi. Peste 40% din traficul total inregistrat de magazinul online studiocasa.ro provine din Google (sursa: organic), astfel ca se optimizeaza cheltuielile lunare investite in campaniile PPC. La nivelul conversiilor inregistrate, procentul a crescut cu 54% doar in ultima luna. Strategia de optimizare SEO On – Page si Off – Page este completata de o strategie corecta de Content Marketing, care sustine cresterea lunara a traficului organic.

+ 0
click-uri pe zi la 1.140
0 k
click-uri in ultima luna
0 k
afisari in ultima luna