Romconsulting

Companie romaneasca cu o activitate de aproximativ 20 de ani pe piata imobiliara, proprietar de birouri, spatii comerciale, terenuri, vile si apartamente exclusiviste.

DETALII
PROIECT

Dupa mai bine de 8 ani pe o platforma care isi atinsese de mult timp limitele, Romconsulting ne-a solicitat un upgrade consistent din punct de vedere al designului si al functionalitatilor. Am conceput, impreuna cu persoana desemnata din partea Romconsulting, o strategie prin care sa punctam doua elemente esentiale: o estetica profesionala si moderna, in ton cu imaginea de ansamblu a companiei propagata de-a lungul timpului in piata, si functionalitati prin intermediul carora utilizatorii sa aiba o experienta de navigare desavarsita si care sa ajute la atingerea obiectivelor punctate in interiorul campaniilor de promovare online.

SOLUTIA
NOASTRA

Site-ul propus si totodata dezvoltat de agentia noastra are la baza un CMS modern, cu un panou de administrare intuitiv, cu ajutorul caruia se pot modera cu usurinta anunturile imobiliare dar si utilizatorii si/sau clientii care au solicitat informatii despre proprietati. Intregul proiect este 100% responsive, peste 80% dintre accesarile analizate provenind de pe smartphone-uri. Totodata, proiectul a fost gandit sa respecte in totalitate noile prevederi GDPR, a beneficiat de o optimizare intensa a vitezei de incarcare si dispune de o permanenta monitorizare din partea echipei Webdesk Agency pentru ca functionarea sa fie fara cusur.

Romconsulting International
Website Romconsulting Group

REZULTATE

Sunt mai multi indicatori importanti care au fost mult imbunatatiti dupa realizarea noii platforme de anunturi imobiliare. Scopul principal a fost de actualizare a site-ului la cele mai recente tehnologii dar si de a rezolva mai multe probleme de afisare pe care vechea platforma le avea. Totodata, s-a pus miza pe oferirea unei experiente de navigare mult imbunatatite, detaliu care se reflecta foarte bine in realizarile echipei Romconsulting in materie de vanzare si/sau inchiriere de proprietati si spatii comerciale. Iata doar cateva dintre cifrele care stau la baza rezultatelor clientului nostru dupa trecerea la noul site.

+ 0 %
mai multe pagini vizualizate
0 %
bounce rate in site
+ 0 %
rata de conversie