Nomasvello

Cea mai mare retea de centre de infrumusetare, specializata in servicii de epilare definitiva si terapii faciale, cu peste 1200 de centre la nivel mondial.

DETALII
PROIECT

Nomasvello reprezinta cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializate in epilare definitiva (cu lumina intens pulsata), tratamente corporale si terapii faciale. Dintre cele 1.200 de centre deschise in lume, 54 sunt in Romania. Cu un obiectiv de business stabilit de la bun inceput: Top 3 Google pentru cuvintele cheie: epilare definitiva, epilare definitiva IPL, epilare definitiva laser, epilare definitiva Bucuresti + celelalte orase unde exista centre Nomasvello, strategia de Optimizare SEO On Page & Off Page pentru website-ul www.nomasvello.ro a fost focusata pe obtinerea rezultatelor dorite de clientul nostru in cel mai scurt timp.

SOLUTIA
NOASTRA

Auditul complet realizat in prima luna de colaborare a determinat problemele de natura On – Page, care au fost solutionate in cel mai scurt timp, dar si necesarul pentru campania SEO Off – Page, in care am targetat aparitii lunare in publicatiile autoritare de nisa, precum: Elle.ro, Viva.ro, Unica.ro. Strategia de optimizare SEO On – Page si Off – Page a fost completata de o strategie de Content Marketing cu un necesar optim de articole pe blogul Nomasvello. Departamentul de SEO si departamentul de Copywriting & Content Marketing au lucrat in egala masura la implementarea campaniei SEO pentru ca site-ul Nomasvello sa ajunga in Top 3 pe cuvintele cheie targetate.

Client Webdesk - Nomasvello Romania
Nomasvello Romania

REZULTATE

In ultimele 3 luni de zile, traficul organic in website-ul Nomasvello a crescut cu aproximativ 50%, de la 2.000 click-uri / zi la 4.300 click-uri pe zi. De asemenea, site-ul a ajuns nu doar in Top 3 pe cuvantul cheie principal: epilare definitiva (6.600 cautari / luna), ci ocupa atat locul 1, cat si locul 2 in prima pagina Google pe aceasta interogare competitiva, cu 2 pagini din site. Obiectul Top 3 a fost atins pentru toate centrele din Romania, iar campania de Content Marketing a adus website-ului o medie de 35k afisari pe zi. In momentul actual, focusul campaniei este pe sectiunea de franciza, insa sunt targetate cresteri in Google pe toate tratamentele corporale si terapiile faciale oferite de centrele Nomasvello.

+ 0 K
clickuri organice in ultimele 3 luni
+ 0 k
afisari organice pe zi
0
pozitia in Google pe cuvantul cheie "epilare definitiva"