Hotel Parliament Bucuresti

Parliament este cunoscut pentru pozitionarea exceptionala, hotelul aflandu-se in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, una dintre cele mai importante atractii turistice din Bucuresti.

DETALII
PROIECT

Hotel Parliament este unul dintre cele mai mari hoteluri din capitala. Situat in apropierea Palatului Parlamentului, Hotelul Parliament ofera o vedere panoramica asupra Centrului Vechi al Bucurestiului. Cu o experienta bogata, acest hotel atrage an de an mii de turisti straini care doresc o cazare de lux in Bucuresti. Datorita popularitatii dobandite in ultimii ani, hotelul a reusit sa aiba o evolutie fulminanta, ajungand ca de la 20 de camere sa se poata mandri astazi cu 74. Luxul este cuvantul care defineste acest hotel, iar standardele inalte se reflecta si in cerintele pentru identitatea online a acestui hotel exlusivist.

SOLUTIA
NOASTRA

Refacerea site-ului de prezentare parliament-hotel.ro, a carui interfata din anul 2015 s-a dorit a fi imbunatatita pentru a face fata cu brio cerintelor actuale in materie de User Interface & User Experience. Dorinta clientului a fost aceea de a pastra linia cromatica care se aliniaza cu design-ul interior al incaperilor din hotel, precum si logo-ul companiei. Astfel, refacerea site-ului a vizat in primul rand un refresh la nivel estetic, urmat de imbunatatirea aspectelor tehnice: update platforma, optimizare viteza de incarcare, panou de administrare intuitiv, versiune in limba engleza, design responsive, adaptare conform standardelor GDPR, slider dinamic pentru prezentarea optiunilor de cazare.

Hotel Parliament Bucuresti
Website Hotel Parliament Bucuresti

REZULTATE

In cadrul site-ului s-a integrat o platforma dedicata pentru rezervari online – TravelClick, astfel incat managerierea tipurilor de camere disponibile si a gradului de ocupare la nivelul hotelului sa devina o sarcina facila. Desi cuprinde functionalitati numeroase, site-ul de prezentare rezultat prezinta o viteza de incarcare optima. Departamentul nostru de web design s-a ocupat de redimensionarea si compresia imaginilor utilizate, de optimizarea codului sursa si a resurselor consumate, deoarece acesta este un aspect care influenteaza decisiv experienta utilizatorilor si care poate scadea considerabil bounce rate-ul (rata de respingere) a acestora.  

0 s
page load time mediu in site
+ 0 %
rezervari facute online
- 0 %
bounce rate