Ganesha Caffe

Cel mai renumit local cu narghilea din Bucuresti, Ganesha Caffe se remarca prin amenajarea unica a spatiului, cat si prin calitatea ridicata a serviciilor oferite.

DETALII
PROIECT

Ganesha Caffe este unul dintre cele mai iubite lanturi de cafenele din Bucuresti. In momentul actual, Ganesha se mandreste cu 3 localuri in 3 locatii de top ale capitalei: Ganesha Caffe de pe Bd-ul Barbu Vacarescu, Ganesha Caffe de pe Calea Victoriei si Ganesha Caffe de pe Bd-ul Primaverii. Noi suntem alaturi de echipa Ganesha inca de pe vremea in care proprietarii detineau doar locatia de pe Bd-ul Barbu Vacarescu. Obiectivul de business stabilit de la bun inceput a fost cresterea vizibilitatii si a pozitiilor ocupate in Google pentru cuvintele cheie locale (pe orasul Bucuresti) relationate cu domeniul de activitate al fiecarei locatii: cafenea, narghilea, lounge bar, restaurant libanez.

SOLUTIA
NOASTRA

Pentru ca lansarea celor 3 locatii nu a fost simultana, campania de Optimizare SEO s-a desfasurat pe o perioada indelungata de timp si a cuprins, in functie de necesar, activitati de natura On – Page sau Off – Page. Departamentul nostru de SEO s-a ocupat de analiza cuvintelor cheie conexe paginilor existente in fiecare website de prezentare (exista 3 website-uri, unul pentru fiecare locatie) si de procesul de optimizare SEO On – Page: configuratii HTML, metadate, URL-uri, iar departamentul de SEO Copywriting s-a ocupat de realizarea continutului optimizat SEO. In fiecare luna, am sustinut campania cu materiale de promovare lansate in presa financiara si de nisa.

Ganesha Caffe - webdesk.ro
Ganesha caffee website

REZULTATE

Pentru fiecare dintre cele locatii Ganesha Caffe – Barbu Vacarescu, Calea Victoriei, Primaverii, website-urile detin pozitii de top in Google pe cautarile locale – narghilea, cafenea, ceainarie, cocktail bar, lounge + [zona]. De asemenea, am reusit sa obtinem un monopol pe cautarea narghilea Bucuresti, unde avem deja 4 rezultate in prima pagina. Nu in ultimul rand, cele 3 website-uri de prezentare detin pozitii de Top 10 pe cuvinte cheie in limba engleza efectuate de turistii straini care cauta un coffe shop sau un local cu shisha in Bucuresti sau doar in anumite zone ale capitalei.

0
rezultate in prima pagina pe cautarea "narghilea bucuresti"
+ 0
rezultate in top 10 Google pe cautari precum "shisha bucharest" sau "coffe shop bucharest"
0
site-uri de prezentare cu rezultate in Top 10 Google