Fundatia Dan Voiculescu

Organizatie non-guvernamentala infiintata in anul 1990, ce are ca scop valorificarea capitalului uman prin investitii in descoperirea, antrenarea si promovarea excelentei.

DETALII
PROIECT

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei s-a infiintat din dorinta de a sustine tinerii eminenti din tara. Profilul organizatiei este non-guvernamental, iar de-a lungul anilor organizatia a valorificat capitalului uman prin descoperirea, antrenarea si promovarea acestuia. De-a lungul anilor, organizatia a sustinut si sprijinit copiii si tinerii talentati din Romania prin diverse mijloace de natura financiara, intelectuala si umana. Munca organizatiei este anual rasplatita pe masura, deoarece o mare parte dintre copiii si tinerii ajutati sunt studenti sau chiar absolventi a celor mai prestigioase universitati din Romania si din lume.

SOLUTIA
NOASTRA

Pornind de la elementele de branding emblematice pentru proiectul Fundatia Dan Voiculescu (logo, schema de culori) si de la structura existenta pe fostul site al fundatiei, s-a optat pentru actualizarea identitatii vizuale la nivel de design si functionalitati. Fiind un portal cu scop informational, unde sunt lansate comunicate de presa si alte stiri despre proiectele si initiativele fundatiei, acesta trebuia sa aiba un design responsive pe toate dispozitivele, pentru a fi cu usurinta accesat de pe desktop, tableta, mobil, iar fostul website nu intrunea aceasta cerinta de actualitate.

Fundatia Dan Voiculescu - webdesk.ro
Fundatia Dan Voiculescu responsive site

REZULTATE

Website-ul rezultat indeplineste un dublu rol, fiind un instrument modern de prezentare a activitatii fundatiei, dar si un portal de stiri unde sunt lansate detalii despre cele mai noi proiecte. Toate elementele grafice utilizate in site sunt personalizate, viteza de incarcare este optimizata, iar site-ul rezultat indeplineste standardele GDPR. Pentru a facilita experienta utilizatorului, am implementat schema.org pentru functia search in site chiar din Google, astfel incat utilizatorii sa aiba la dispozitie un motor de cautare fara a accesa in prima instanta website-ul. Motorul de cautare functioneaza si intern.

- 0 %
mai putini utilizatori care parasesc site-ul in primele 10 minute
- 0 %
bounce rate-ul (utilizatori care parasesc site-ul in loc sa navigheze pe alte pagini)
+ 0 %
traficul zilnic pe paginile site-ului fundatiei