Web Design Cluj

Ne dedicam afacerilor noi in online care au nevoie de crearea unui website pentru clientii din Cluj.


Creare site web in Cluj

Mediul online tinde sa monopolizeze industria de retail, iar tot mai multi utilizatori sunt predispusi la o conversie rapida prin natura interesului fata de cumparaturile online efectuate printr-un site web. La momentul actual, 8 din 10 magazine outdoor din Cluj beneficiaza de un site web cu design responsive, iar mai mult de jumatate dintre acestea devin mai profitabile gratie unui magazin online in care sunt comercializate produsele disponibile in locatiile fizice.


Creare website personalizat

Proiectam site-uri care reflecta in mediul online specificul afacerii din offline. Daca activati in zona de retail si doriti sa vindeti mai mult decat reusiti sa o faceti la momentul actual, cu siguranta aveti nevoie de serviciile noastre de creare site si web design Cluj pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere si sa isi largeasca spectrul de vizibilitate in online, ajungand la publicul potrivit. Cream site-uri cu meniuri intuitive la exterior si interior, pentru a le putea administra chiar dumneavoastra atunci cand veti dori sa va informati clientii in timp real despre noutatile cu privire la produse.

Consultanta: Va consiliem in vederea setarii celor mai bune premise pentru site-ului web la care vom conlucra. Specialistii nostri in creare site si web design va vor oferi solutii de actualizate in vederea obtinerii unui trafic mai mare.

Mententanta: Ne ocupam atat de crearea unui site web pentru afacerile din Cluj, insa si de mentenanta acestuia. Va venim in ajutor ori de cate ori intampinati probleme tehnice, in orice zi si la orice ora.

Garantie: Site-urile web proiectate de expertii nostri beneficiaza de garantie de pana la un an de zile. In tot acest timp, ne vom ocupa in timp util de micile probleme care impiedica utilizatorii sa acceseze website-ul.

Website cu panou de administrare

Site-urile web, independent ca sunt blog-uri, magazine online sau site-uri personale, au nevoie de un design responsive care sa le permita sa transmita mesajele intr-o forma atragatoare si comoda. Intrucat 5 din 8 utilizatori parasesc un site web atunci cand acesta se incarca in mai mult de cateva secunde, este necesar sa facilitati navigarea rapida in site, cu atat mai mult cu cat urmariti o rata de conversie. Un website cu design responsive va permite adaptarea continutului la orice tip de device (mobil, desktop, tableta etc) pentru ca formatul acestuia sa garanteze utilizatorilor citirea integrala a continutului din site.

Incarcare optima: Procedam la optimizarea timpului de incarcare a paginilor din site, pentru o experienta friendly a utilizatorului. Identificam si revizuim aspectele care ingreuneaza, astfel, timpii de incarcare a paginilor din site.

Template: Pentru ca serviciile noastre de creare site si web design in Cluj acopera o paleta extinsa de domenii de activitate, va ajutam sa identificati template-ul ideal pentru specificul afacerii dumneavoastra (HoReCa, retail etc).

Consiliere pachet foto: Va oferim sugestii de pachete de fotografii pe care le puteti achizitiona in vederea promovarii optime a site-ului web. Va ajutam sa obtineti cel mai bun pret de achizitie la fotografiile profesionale, calibrate si editate.

CE OFERA AGENTIA NOASTRA?

html

1. Site de prezentare

Proiectam site-uri ce reflecta specificul afacerii dumneavoastra si transmit cu acuratete valorile si mesajele companiei.

online-shop

2. Magazin online

Va ajutam sa tineti pasul cu trendurile si sa oferiti publicului consumator solutii eficiente si rapide de online shopping.

blogger

3. Blog personal

Sustinem initiativa de a tine consumatorul informat. De aceea, orice site pe care il proiectam dispune de o sectiune de blog.

team

4. Platforma de servicii

O imagine care vinde poate deveni un business. Noi va ajutam sa beneficiati de cel mai dinamic website din Cluj.

SOLICITA OFERTA NOASTRA

Nu mai sta pe ganduri, afacerea ta are nevoie de persoane capabile si responsabile care sa decida corect in ceea ce priveste promovarea online eficienta, cu rezultate imediate. Alege sa lucrezi alaturi de specialistii nostri si solicita o cotatie de pret pentru proiectul tau.