Campanii PPC

De mai bine de patru ani ajutam clienti sa vanda mai bine produsele si serviciile prin intermediul campaniilor Pay per click.


Google Adwords & Facebook Ads

Campanii de display, search, Youtube, newsletter sau shopping in doua dintre cele mai importante platforme de Advertising ale momentului. Scopul nostru este sa definim campanii performante, sa le optimizam pana la atingerea celei mai bune conversii si sa va ajutam la cresterea cifrei de afaceri.


Despre Google Adwords

Adwords este unul dintre cele mai de succes programe ale companiei Google si se traduce prin posibilitatea de a va promova online atragand clienti interesati de bunurile sau serviciile companiei voastre. Programul Adwords garanteaza posibilitatea de a alege pagina de destinatie a anunturilor voastre, in acelasi timp fiind elementara setarea unui buget de promovare a anuntului dorit. Cum functioneaza? Pornind de la premisa ca fiecare companie implicata in mediul online are un domeniu de activitate destul de restrans, utilizatorii de internet care cauta o anumita expresie in motoarele de cautare sau viziteaza anumite site-uri cu continut similar serviciilor si produselor voastre pot ajunge sa va viziteze site-ul.

Setarea unui anunt implica o strategie cat mai eficienta si dozarea cu rabdare si experienta a bugetului alocat. Anunturile pe care le promovati prin intermediul Google Adwords vor aparea fie in motorul de cautare, ca si anunt platit sau sponsorizat, fie pe site-urile partenere ale Google. Avantajul unei campanii PPC se bazeaza pe performantele obtinute, dumneavoastra avand posibilitatea de a plati doar pentru click-urile pe care vizitatorii le dau pe anunturi(CPC sau cost per click), aceasta maniera de taxare crescand sansele unui ROI(return of investment) cat mai bun.

Despre Facebook Ads

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, conform statisticilor interne oferite de platforma aceasta avand cei mai multi utilizatori dar si cel mai bun grad de interactiune. Pe plan intern, Romania se mandreste cu un numar de aproximativ 8 milioane de utilizatori activi, procentual ajungandu-se la numai putin de 83% dintre cei care dispun de o conexiune la internet. Mergand mai departe cu aceste statistici, datorita activitatii intense pe care utilizatorii o deruleaza la nivelul Facebook-ului, se estimeaza ca numai putin de 50% dintre cei care detin un cont pe aceasta retea de socializare au tendinta de a pune mai mult pret pe pagina voastra de Facebook decat pe site-ul oficial al companiei.

De ce sa va promovati prin intermediul campaniilor de Facebook Ads? Pentru ca veti primi o expunere foarte mare in randul potentialilor vostri clienti, alaturi de Google, Facebook fiind unul dintre cele mai accesate site-uri. Pentru a targeta mult mai bine grupurile de interese, o campanie publicitara Facebook Ads va permite sa va afisati reclamele doar in fata anumitor persoane, alese dupa anumite criterii. O strategie corecta de promovare a unui produs sau serviciu prin Facebook Ads nu va aduce doar vizibilitate ci va transforma cele cateva zeci, sute sau mii de click-uri in clienti reali, dedicati pe termen lung companiei voastre.

CE OFERA AGENTIA NOASTRA?

analiza

1. O ANALIZA DETALIATA

Identificam cuvintele cheie cu cele mai multe cautari, analizam situatia pentru a oferi o conversie cat mai buna, crestem notorietatea brandului prin intermediul bannerelor sugestive si abordam o strategie prin care sa remarketam eficient. Totul in baza unei estimari de perioada si buget pe care v-o oferim in prealabil.

strategie

2. STRATEGIA CORECTA

Strategia este cea mai importanta etapa a unei campanii PPC, tocmai din acest motiv va oferim o structurare eficienta a campaniilor. In functie de interesele clientilor vostri, vom crea mesaje pentru fiecare campanie, unele suficient de sugestive si de intuitive. Alocam bugetul eficient si stabilim indicatorii de performanta.

implementare

3. IMPLEMENTARE EFICIENTA

Conform strategiei realizate, nu vom face nimic altceva decat sa implementam, pas cu pas, fiecare detaliu al campaniei tale. Setam contul de Google Adwords sau Facebook Ads, setam tracking-ul pentru urmarirea rezultatelor, demaram campania, monitorizam, optimizam si iti oferim suport si consultanta zilnic.

raportare

4. RAPORTARE A REZULTATELOR

In functie de colaborarea pe care o avem si termenii conveniti in contract, raportarea se face la o anumita perioada de timp. Monitorizarea campaniilor este o activitate permanenta, la fel ca si suportul acordat clientilor nostri. Totusi, raportarea rezultatelor se va face saptamanal sau lunar, consultanta fiind un bonus.

SOLICITA OFERTA NOASTRA

Nu mai sta pe ganduri, afacerea ta are nevoie de persoane capabile si responsabile care sa decida corect in ceea ce priveste promovarea online eficienta, cu rezultate imediate. Alege sa lucrezi alaturi de specialistii nostri si solicita o cotatie de pret pentru proiectul tau.