Optimizare SEO

Campanii complete de promovare SEO - 7 ani experienta si peste 200 de clienti pe deplin multumiti!


Servicii SEO dedicate

Audit SEO, optimizare interna a site-ului sau a magazinului promovat, campanii solide de promovare prin intermediul backlink-urilor sau eliminarea oricarui tip de penalizare suferita in urma update-urilor de algoritmi. Avem solutia potrivita pentru afacerea dumneavoastra!


audit seo

AUDIT SEO COMPLET

Primul pas in stabilirea si bugetarea unei campanii de optimizare SEO consta intr-un audit al site-ului sau magazinului online pe care il detineti. De ce este necesar un audit SEO? Acesta este util pentru a observa care sunt problemele care trebuie sa fie reglementate la nivel onpage: structura & continut, dar si la nivel offpage: profilul existent de backlink-uri. In cadrul auditului, agentia noastra va realiza si o analiza asupra principalilor competitori din nisa in care activati.

onpage seo

OPTIMIZARE ON-PAGE

Parcurgerea etapelor de optimizare seo on-page este decisiva pentru a incepe o campanie de promovare online pe termen lung. Fie ca doriti sa incepeti o colaborare de lunga durata cu agentia noastra pentru optimizarea site-ului, fie ca doriti sa remediati exclusiv problemele de natura onpage inainte de a colabora cu alti parteneri, specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere acest serviciu. Oferim optimizare seo onpage pentru orice site de prezentare sau magazin online.

seo offpage

OPTIMIZARE OFF-PAGE

Un proces vital in optimizarea seo consta in alcatuirea unui profil de backlink-uri calitative si naturale, care nu se pot obtine altfel decat prin crearea continutului de calitate si prin colaborari cu publisheri cunoscuti la nivel local si national. Campania de optimizare seo offpage se deruleaza pana la atingerea obiectivelor mentionate in contract. Ulterior, puteti opta pentru mentenanta site-ului pe care il admistrati astfel incat sa imbunatatim pozitiile acestuia in Google.

eliminare penalizare

ELIMINARE PENALIZARE

Daca ati optat in trecut pentru campanii de promovare SEO bazate pe tehnici Black & Grey Hat, atunci pozitiile site-ului dumneavoastra au fost afectate de algoritmii manuali sau automatizati lansati de Google. Indiferent daca site-ul a fost penalizat din cauza continutului duplicat sau a profilului slab de link-uri, echipa noastra este pregatita sa va ofere un plan pentru eliminarea penalizarilor. Va oferim o analiza la inceputul campaniei pentru a descoperi sursa penalizarilor.

Folosim unelte SEO performante


Promovare SEO pas cu pas

Intregul proces privind optimizarea SEO a unui site. Parcurgand aceste etape, avem garantia indeplinirii tuturor obiectivelor contractate de catre clientii nostri si ne asiguram ca veti intelege mai bine cum decurge intregul proces, care sunt activitatile pe care noi le desfasuram si cum veti putea monitoriza mai bine rezultatele campaniei!


analiza seo

1. ANALIZA SITE SI CONCURENTA DIRECTA

Fiecare campanie de optimizare SEO pe care o concepem se bazeaza pe o analiza temeinica a site-ului, in urma careia se vor stabili aspectele pozitive si cele negative care influenteaza clasarea paginilor sale in rezultatele oferite de motoarele de cautare. De asemenea, tot in aceasta etapa selectam grupurile potrivite de cuvinte cheie care va pot aduce trafic targetat, orientat spre conversii.

In procesul de auditare ne folosim de instrumente precise, precum Google Analytics, SEO Spyglass, Majestic SEO, Semrush sau Ahrefs. Acestea ne ajuta sa va punem la dispozitie informatii utile despre traficul curent de care beneficiaza site-ul dumneavoastra, dar si sa stabilim care sunt paginile care au probleme de indexare, lacune tehnice la nivel onpage sau continut duplicat.

strategie seo

2. STRATEGIE & IMPLEMENTARE SETARI DE BAZA

Pornind de la problemele semnalate in decursul auditului SEO, urmeaza discutia pe care o veti avea cu un specialist din cadrul agentiei noastre. Astfel, vom clarifica eventualele nelamuriri pe care le aveti la parcurgerea auditului, oferindu-va in acelasi timp solutii optime pentru a le remedia. Acesta este momentul in care vom reglementa problemele de indexare si in care vom redirectiona paginile invalide catre url-urile importante pentru utilizatori si motoarele de cautare.

De asemenea, in decursul acestei etape ne vom asigura de faptul ca toate paginile site-ului sau magazinului dumneavoastra se incarca rapid, oferind utilizatorilor o experienta de navigare cat mai placuta. Setarile de baza efectuate in aceasta etapa se vor rasfrange asupra fiecarei pagini incluse in strategia de optimizare seo.

onpage seo

3. OPTIMIZARE ONPAGE AGREATA DE GOOGLE

Acest pas este determinant pentru atingerea obiectivelor trasate in cadrul contractului de colaborare. Agentia noastra dispune de un departament specializat pe partea de programare, care se va ocupa de analiza minutioasa a codului sursa si a structurii url-urilor, astfel incat sa remedieze problemele de indexare in Google.

O alta parte esentiala care tine de procesul de optimizare seo onpage vizeaza tag-urile HTML si metadatele, o colectie de date care suplimenteaza informatiile regasite intr-o pagina web si care transmite motorului de cautare detalii adiacente despre scopul unei pagini sau categorii. Tagul Title este cel mai important element, reprezentand prima informatie pe care Google o indexeaza despre site-ul dumneavoastra. La fel de importante sunt metadescrierea si tagurile HTML, precum si densitatea cuvintelor cheie din pagina.

continut optimizat seo

4. CONTINUT DE CEA MAI BUNA CALITATE

Continutul din paginile incluse in camapania de optimizare seo este foarte important, iar crearea de continut calitativ, unic si folositor pentru utilizator reprezinta urmatorul pas firesc in procesul de promovare seo. Astfel, premergator etapei in care site-ul primeste referinte calitative din partea altor platforme, publicatii sau portaluri de nisa, continutul din pagina trebuie sa fie optimizat din punct de vedere seo.

In functie de grupurile de cuvinte cheie alese pentru fiecare pagina promovata seo, departamentul nostru de copywriting se va asigura de faptul ca va livreaza continutul optimizat intr-o forma finala, placuta si utila pentru vizitatorii care acceseaza site-ul. Suntem pregatiti sa va actualizam site-ul in mod regulat cu articole de blog, descrieri sau lansari de produse si servicii, astfel incat sa va tineti la curent utilizatorii cu noutatile si promotiile care ii transforma in clienti fideli.

link-uri seo puternice

5. LINK-URI PUTERNICE = AUTORITATE & VIZIBILITATE

De departe, aspectul care face diferenta dintre o strategie de optimizare SEO corecta si una agresiva, cu rezultate exclusiv pe termen scurt consta in profilul de backlink-uri pe care il capata un site de-a lungul campaniei de promovare seo. Link-urile de calitate raman, in continuare, principalul factor de ranking in SERP, insa devine mult mai importanta calitatea surselor din care provin aceste link-uri decat cantitatea lor.

De asemenea, alaturi de continutul duplicat, un profil slab de backlink-uri poate atrage dupa sine penalizarea site-ului. Tocmai din aceasta cauza, agentia noastra detine parteneriate longevive cu blogurile, portalurile si ziarele importante din Romania, oferindu-va siguranta obtinerii link-urilor de calitate, din referinte conexe cu nisa in care activati.

raportare seo

6. RAPORT DE ACTIVITATE CU REZULTATELE OBTINUTE

Ultima etapa a campaniei lunare de optimizare SEO se concretizeaza printr-o solutie personalizata de raportare a cresterilor inregistrate de la luna la luna. Raportul este instrumentul prin intermediul caruia dumneavoastra puteti masura cresterile datorate tehnicilor de optimizare seo onpage, referintelor din surse publicitare autoritare, dar si aspectelor care tin de latura tehnica a site-ului si de consistenta informatiilor pe care vizitatorii le gasesc cand acceseaza paginile din motoarele de cautare.

Desi procesul de promovare seo este unul complex, performanta strategiei alese pentru optimizarea unui site poate fi evaluata facil prin intermediul raportului primit la finalul fiecarei luni de campanie. De altfel, acesta reprezinta metoda prin care echipa noastra isi dovedeste transparenta si profesionalismul in cadrul campaniilor de optimizare seo.


Parteneri strategici

SOLICITATI O OFERTA DE PRET

Lasati-va afacerea pe maini sigure si solicitati o cotatie de pret din partea departamentului nostru de Marketing.