Optimizare SEO

Campanii complete de promovare SEO - 7 ani experienta si peste 200 de clienti pe deplin multumiti!Servicii SEO dedicate

Audit SEO, optimizare interna a site-ului sau a magazinului promovat, campanii solide de promovare prin intermediul backlink-urilor sau eliminarea oricarui tip de penalizare suferita in urma update-urilor de algoritmi. Avem solutia potrivita pentru afacerea dumneavoastra!


audit seo

AUDIT SEO COMPLET

De ce este necesar un audit SEO? O campanie SEO trebuie sa fie precedata de un audit ce scoate la suprafata aspectele negative pe care site-ul dumneavoastra le intampina la nivel on-page (metadate, etichete HTML si continut) si off-page (profil de backlink-uri, procentaj de ancore). Un audit SEO este impus in masura in care vizati o pozitie superioara in SERP, o autoritate a site-ului recunoscuta de Google si antrenarea ratelor de conversie.

onpage seo

OPTIMIZARE ON-PAGE

Pentru o afacere online axata pe vizibilitate, procesul de optimizare SEO On-Page este extrem de important. Optimizarea SEO On-Page presupune eficientizarea site-ului la nivel de continut, metadate, etichete HTML relevante, design si timp de incarcare. Agentia noastra ofera servicii de optimizare On - Page atat pentru clientii care aleg campaniile propuse de specialistii nostri, cat si pentru persoanele care doresc doar sa reglementeze paginile optimizate defectuos.

seo offpage

OPTIMIZARE OFF-PAGE

Un proces vital in optimizarea seo consta in alcatuirea unui profil de backlink-uri calitative si naturale, care nu se pot obtine altfel decat prin crearea continutului de calitate si prin colaborari cu publisheri cunoscuti la nivel local si national. Campania de optimizare seo offpage se deruleaza pana la atingerea obiectivelor mentionate in contract. Ulterior, puteti opta pentru mentenanta site-ului pe care il admistrati astfel incat sa imbunatatim pozitiile acestuia in Google.

eliminare penalizare

ELIMINARE PENALIZARE

Algoritmii Google se schimba constant, iar odata cu ei si pozitia unui site poate suferi modificari. Totusi, de cele mai multe ori, scaderea pozitiei este generata de practicile Black si Grey Hat SEO, pe care Google le priveste printr-o optica lipsita de etica. Pentru a depisa sursa penalizarilor unui site este nevoie de o analiza off page riguroasa, care va semnala link-urile de o calitate indoielnica obtinute in trecut. Efectuam aceasta analiza inca de la inceputul fiecarei campanii.

Folosim unelte SEO performante


Promovare SEO pas cu pas

Intregul proces privind optimizarea SEO a unui site. Parcurgand aceste etape, avem garantia indeplinirii tuturor obiectivelor contractate de catre clientii nostri si ne asiguram ca veti intelege mai bine cum decurge intregul proces, care sunt activitatile pe care noi le desfasuram si cum veti putea monitoriza mai bine rezultatele campaniei!


analiza seo

1. ANALIZA SITE SI CONCURENTA DIRECTA

Orice campanie de optimizare SEO este precedata de o analiza temeinica a unui site pentru a afla care sunt aspectele care prejudiciaza o pozitie mai buna sau un trafic sporit. Este necesara identificarea grupurilor de cuvinte cheie cu cele mai multe cautari, concurenta pe aceste grupuri de cuvinte cheie si profilul actual de link-uri. De asemenea, sunt analizate problemele la nivel On-Page, relationate cu portiunile de continut duplicat, setarea metadatelor si a atributelor HTML relevante.

In procesul de auditare ne folosim de instrumente precise, precum Google Analytics, SEO Spyglass, Majestic SEO, Semrush sau Ahrefs. Acestea ne ajuta sa va punem la dispozitie informatii utile despre traficul curent de care beneficiaza site-ul dumneavoastra, dar si sa stabilim care sunt paginile care au probleme de indexare, lacune tehnice la nivel onpage sau continut duplicat.

strategie seo

2. STRATEGIE & IMPLEMENTARE SETARI DE BAZA

Pornind de la problemele semnalate in decursul auditului SEO, urmeaza discutia pe care o veti avea cu un specialist din cadrul agentiei noastre. Astfel, vom clarifica eventualele nelamuriri pe care le aveti la parcurgerea auditului, oferindu-va in acelasi timp solutii optime pentru a le remedia. Acesta este momentul in care vom reglementa problemele de indexare si in care vom redirectiona paginile invalide catre url-urile importante pentru utilizatori si motoarele de cautare.

De asemenea, in decursul acestei etape ne vom asigura de faptul ca toate paginile site-ului sau magazinului dumneavoastra se incarca rapid, oferind utilizatorilor o experienta de navigare cat mai placuta. Setarile de baza efectuate in aceasta etapa se vor rasfrange asupra fiecarei pagini incluse in strategia de optimizare seo.

onpage seo

3. OPTIMIZARE ONPAGE AGREATA DE GOOGLE

Acest pas este determinant pentru atingerea obiectivelor trasate in cadrul contractului de colaborare. Agentia noastra dispune de un departament specializat pe partea de programare, care se va ocupa de analiza minutioasa a codului sursa si a structurii url-urilor, astfel incat sa remedieze problemele de indexare in Google.

O alta parte esentiala care tine de procesul de optimizare seo onpage vizeaza tag-urile HTML si metadatele, o colectie de date care suplimenteaza informatiile regasite intr-o pagina web si care transmite motorului de cautare detalii adiacente despre scopul unei pagini sau categorii. Tagul Title este cel mai important element, reprezentand prima informatie pe care Google o indexeaza despre site-ul dumneavoastra. La fel de importante sunt metadescrierea si tagurile HTML, precum si densitatea cuvintelor cheie din pagina.

continut optimizat seo

4. CONTINUT DE CEA MAI BUNA CALITATE

Continutul din paginile incluse in camapania de optimizare seo este foarte important, iar crearea de continut calitativ, unic si folositor pentru utilizator reprezinta urmatorul pas firesc in procesul de promovare seo. Astfel, premergator etapei in care site-ul primeste referinte calitative din partea altor platforme, publicatii sau portaluri de nisa, continutul din pagina trebuie sa fie optimizat din punct de vedere seo.

In functie de grupurile de cuvinte cheie alese pentru fiecare pagina promovata seo, departamentul nostru de copywriting se va asigura de faptul ca va livreaza continutul optimizat intr-o forma finala, placuta si utila pentru vizitatorii care acceseaza site-ul. Suntem pregatiti sa va actualizam site-ul in mod regulat cu articole de blog, descrieri sau lansari de produse si servicii, astfel incat sa va tineti la curent utilizatorii cu noutatile si promotiile care ii transforma in clienti fideli.

link-uri seo puternice

5. LINK-URI PUTERNICE = AUTORITATE & VIZIBILITATE

Pentru ca Google privilegiaza cu pozitii inalte in SERP doar acele site-uri investite cu un excelent indice de autoritate, in cadrul unei campanii de optimizare SEO Off Page se urmareste indeosebi acest aspect. Un profil de backlink-uri de calitate, provenite din surse autoritare si integrate natural in conceptul fiecarei publicatii, reprezinta un obiectiv pe care echipa noastra il desavarseste in intervalul agreat pentru desfasurarea campaniei. Link-urile dofollow sunt un vot pe care fiecare sursa autoritara il atribuie unui site.

De asemenea, alaturi de continutul duplicat, un profil slab de backlink-uri poate atrage dupa sine penalizarea site-ului. Tocmai din aceasta cauza, agentia noastra detine parteneriate longevive cu blogurile, portalurile si ziarele importante din Romania, oferindu-va siguranta obtinerii link-urilor de calitate, din referinte conexe cu nisa in care activati.

raportare seo

6. RAPORT DE ACTIVITATE CU REZULTATELE OBTINUTE

Alegand sa colaborati cu agentia seo Webdesk, veti avea intotdeauna accest transparent asupra tuturor rezultatelor obtinute la nivel de vizibilitate si trafic. Vom intocmi lunar un raport cuprinzator care va indica evolutia pozitiilor, precum si detalii ce apartin de comportamentul utilizatorilor, extrase cu ajutorul Google Analytics. Astfel, acest raport devine un veritabil instrument ce ne va ajuta sa cunoastem aspectele pe care trebuie sa le imbunatatim la site-ul dumneavoastra.

Desi procesul de promovare seo este unul complex, performanta strategiei alese pentru optimizarea unui site poate fi evaluata facil prin intermediul raportului primit la finalul fiecarei luni de campanie. De altfel, acesta reprezinta metoda prin care echipa noastra isi dovedeste transparenta si profesionalismul in cadrul campaniilor de optimizare SEO.


Parteneri strategici

SOLICITATI O OFERTA DE PRET

Lasati-va afacerea pe maini sigure si solicitati o cotatie de pret din partea departamentului nostru de Marketing.