Optimizare SEO

OPTIMIZARE SEO - SITE & MAGAZINE ONLINE


audit seo

AUDIT SEO COMPLET

Ce inseamna mai exact un audit SEO? Agentia noastra isi ia toate masurile de siguranta si incearca intotdeauna sa va ofere un feedback corect despre situatia curenta a site-ului, detalii despre concurenta nisei in care activati si informatii asupra rezultatelor care pot fi obtinute. Un audit este un prim pas catre aflarea tuturor informatiilor care pot face diferenta intre o campanie SEO de succes si un esec total.

onpage seo

OPTIMIZARE ONPAGE

Serviciul de optimizare onpage este oferit atat clientilor care aleg sa isi optimizeze si promoveze site-urile alaturi de agentia noastra, cat si acelor companii care doresc un start-up cat mai bun alaturi de alti parteneri. Astfel, daca doresti sa iti promovezi pe cont propriu afacerea si ai nevoie de o optimizare onpage cat mai buna, poti alege sa ne soliciti acest serviciu si iti vom raspunde cu promptitudine.

seo offpage

OPTIMIZARE OFFPAGE

Optimizarea offpage nu este nimic altceva decat promovarea efectiva a unui site pana la obtinerea rezultatelor stipulate intr-un contract si nu numai. Ulterior atingerii obiectivelor de pozitionare cat mai buna in Google sau alt motor de cautare a unui site, se poate opta pentru mentenanta si o monitorizare cat mai buna a proiectului. Oferim strategii complexe de link-uri si solutii autoritare pentru afaceri de succes.

eliminare penalizare

ELIMINARE PENALIZARE

Eliminam penalizare de orice fel pentru orice tip de site sau magazin online. Afacerea ta a beneficiat de o promovare agresiva si a fost afectata de algoritmi manuali sau automatizati precum Google Panda, Google Penguin sau Google Humingbird? Oferim analiza completa asupra operatiunilor realizate in trecut, diagnosticare, plan de eliminare a penalizarii si garantia obtinerii rezultatelor pe baza de contract.

OPTIMIZARE SEO PAS CU PAS


analiza seo

1. ANALIZA SITE SI CONCURENTA DIRECTA

Auditul SEO sau asa-zisa analiza initiala a proiectului tau ne ajuta sa evidentiem punctele nevralgice ale site-ului, ale concurentei cat si punctele forte de care ne vom folosi in continuarea campaniei. Elaboram un audit complet pentru site/magazin online si vom analiza indeaproape concurenta. Tot in aceasta faza a procesului de optimizare vom oferi o oferta concreta privind cele mai bune cuvinte cheie.

Utilizand tool-uri de precizie precum Google Analytics, Google Webmaster Tools, SEO Spyglass, Majestic SEO sau Ahrefs, avem capacitatea de a oferi date concrete privind situatia curenta a site-ului cat si sfaturi/idei de imbunatatire a proiectului tau din punct de vedere tehnic, functional sau estetic.

strategie seo

2. STRATEGIE & IMPLEMENTARE SETARI DE BAZA

O strategie completa de optimizare SEO o vom realiza abia in aceasta etapa a proiectului, aplicatiile amintite mai sus ajutandu-ne sa trasam, in linii mari, nevoile unei campanii de succes. Suntem atenti la fiecare detaliu privind optimizarea corecta a site-ului tau, pornind de la problemele de indexare si paginile invalide si pana la viteza de incarcare a site-ului sau continutul acestuia.

Extragem date avansate despre stadiul curent al site-ului din punct de vedere SEO, analizam fiecare pagina individual si vom face setarile de baza instaland aplicatii atat de utile in monitorizarea si optimizarea unui site.

onpage seo

3. OPTIMIZARE ONPAGE AGREATA DE GOOGLE

Noi o consideram drept cea mai importanta etapa in promovarea ulterioara a unui site. Fara o optimizare SEO onpage realizata corespunzator, atingerea obiectivelor dorite de clienti si trasate in contractul de colaborare este aproape imposibila. Departamentul de programare va analiza indeaproape codul sursa si structura site-ului, echipa de optimizare SEO vor evidentia erorile din punct de vedere tehnic ce stau in calea atingerii obiectivelor, in timp ce specialistii nostri in implementare vor oferi rapoarte complete sau solutii viabile de optimizare a site-ului in cel mai scurt timp.

Analizam codul sursa al site-ului pentru o citire cat mai buna din partea botilor motoarelor de cautare, avem grija ca structura unui site/magazin online sa fie corecta si vom optimiza toate componente paginilor pentru un SEO Onpage ca la carte.

continut optimizat seo

4. CONTINUT DE CEA MAI BUNA CALITATE

Continutul este considerat de catre Google si alte motoare de cautare drept cea mai importanta arma a unui site in vederea pozitionarii cat mai bune pentru anumite cuvinte cheie. Pana la etapa in care site-ul va primi link-uri de calitate si o autoritate foarte buna, putem spune ca strategia de continut poate facilita foarte mult situatia SEO a unui site. Totodata, vom elabora continut de calitate prin intermediul caruia sa atrageti un numar mare de vizitatori si sa ii convertiti in clienti ai produselor sau serviciilor voastre.

Chiar si dupa ce strategia de continut a fost pusa in aplicare, departamentul nostru de copywriting va poate actualiza constant site-ul cu texte redactate in mod profesional. Articole de blog, stiri sau comunicate de presa prin care sa tineti la curent vizitatorii si sa le oferiti informatiile sau promotiile care conteaza cu adevarat.

link-uri seo puternice

5. LINK-URI PUTERNICE = AUTORITATE & VIZIBILITATE

Optimizarea offpage sau asa-zisul link building este un al doilea aspect important si totodata un criteriu care poate face diferenta intre o campanie de optimizare SEO eficienta si una deficitara. Alaturi de continutul amintit anterioare, detaliu care ajuta un site sa fie pozitionat foarte bine in cautari, link-urile de calitate au menirea de a creste autoritatea si totodata pozitiile sa devina unele cat mai bune.

Inca din prima etapa a colaborarii noastre, gandim o strategie pe un anumit interval de timp care implica o campanie de linkbuilding cat mai eficienta. Experienta noastra ne-a adus intr-un punct in care stim sa luam deciziile potrivite pentru site-urile promovate si vom aduce intotdeauna in prim-plan link-uri de reala calitate. Comunicate de presa, stiri in ziarele importante din Romania, articole cu caracter publicitar de promovare a unor servicii sau produse, concursuri si multe alte solutii prin intermediul carora vom face populara afacerea ta si ii vom oferi o autoritate ridicata, intocmai criteriul cautat de Google pentru a pozitiona un site cat mai sus in cautari.

raportare seo

6. RAPORT DE ACTIVITATE CU REZULTATELE OBTINUTE

Primele 5 etape ale optimizarii SEO pe care v-o propunem se materializeaza printr-un raport de activitate in care veti regasi toate resursele aferente. Strategia initiala, primele set-up-uri ale campaniei, aportul nostru asupra continutului site-ului, micile detalii care fac diferenta intre o optimizare onpage propice si una deficitara, planul de link-uri si rezultatele palpabile, vizibile, materializate prin pozitiile din motoarele de cautare si traficul obtinut.

Performanta unei strategii SEO se demonstreaza foarte usor prin rezultatele obtinute, transparenta de care dam dovada ajutandu-ne sa va castigam increderea si sa va punem la dispozitie doar o mica parte din cunostintele noastre. Rapoartele sunt unelte excelente de observare a rezultatelor si de estimare a eficientei unei campanii de optimizare SEO.


SOLICITA OFERTA DE PRET

Fiind implicati de aproximativ 7 ani in domeniul marketingului online, am deprins toate detaliile celei mai importante metode de promovare ale momentului: Optimizarea SEO. Lasa afacerea pe maini sigure si solicita o cotatie de pret din partea departamentului nostru de Marketing si Optimizare SEO.